motto

"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you - and then you win."

sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Vacanta! Raport meteo & more

Astazi a fost o zi plina. O multime de parinti si-au adus copiii la schi intr-o zi insorita si friguroasa, de iarna adevarata.
Din pacate, cam de la ora 14 nu a mai functionat telescaunul din Valea Dorului, din cauza vantului. Dar asta nu i-a oprit pe plimbareti.
S-a coborat cu schiuri si snowboard-uri pe partia inca nefinalizata de la 1400 la 1000 (cu sosirea chiar langa statia de actionare a telegondolei). Se vad cateva pete de pamant, dar se poate cobori fara probleme.

La ora 18 urmeaza sa inceapa langa telegondola o serie de proiectii de scurtmetraje cu tematica ecologica, dintr-o dubita specializata numita "CosyMo's Solar Cinema" si care are pretentia de a nu afecta mediul inconjurator in niciun fel. Manifestarea are loc in cadrul celei de-a doua editii a GREEN PLANET BLUES, festival de film "verde".

Deoarece cineva si-a parcat Dacia pe locul care ar fi trebuit sa fie rezervat proiectiei, angajatii telegondolei au identificat posesorul autovehiculului iar acesta a fost coborat cu telegondola, cu viteza marita, de la cota 1400. Adica s-a marit consumul telegondolei. Adica si amprenta de carbon.
Ah, ce paruiala iesea daca era Greenpeace de fata!...

;-)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu