motto

"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you - and then you win."

marți, 14 decembrie 2010

Mai multa zapada

Ninge in continuare la Sinaia!
In postarea anterioara am uitat sa mentionez noul TELESCHI aflat in apropiere de statia de jos a telegondolei, care va deservi o partie pentru incepatori.

Mai sunt 9 zile pana la inaugurarea noului telescaun din Valea Soarelui. Probabil teleschiul va fi inaugurat tot atunci.

Telegondola va asteapta cu 3 porti de acces jos, si numai 2 sus. Si fara WC-ul "ecologic" (Micul Cernobâl) cu care va obisnuise. Asa toxic cum era, dar era. Adica carevasazica se avanseaza cu pasi mici si inapoi. Deci planuiti-va iesirea la munte in conformitate cu noile modificari. Seara, la coborare, veniti mai din timp la porti, si educati-va vezicile sa viziteze inainte telecabina concurenta - mai veche dar mult mai bine dotata, are WC si in cladirea cu peroanele si la restaurant. Comenteaza careva?!

Pe bune, astept comentariile dvs.

A, si inca ceva: nu va asteptati ca eventualele ski-pass-uri sa fie valabile la ambele companii.
Ski-pass Teleferic: valabil la telecabina (ambele tronsoane, din oras la 1400 si de la 1400 la 2000), la telescaunul de la 1400 la 2000, precum si la cel din Valea Dorului (cel vechi). A, si la telecabina din Busteni, si la telescaunul din Predeal.
Ski-pass Transport Urban Sinaia: telegondola Taverna Sarbului - cota 1400, teleschiul de la baza telegondolei si telescaunul nou de 4 locuri din Valea Soarelui.

4 comentarii:

  1. salut,
    stii cumva daca functioneaza telescaunul nou de pe valea soarelui?

    RăspundețiȘtergere
  2. Functioneaza. Revizia tehnica este lunea (o data cu telecabina si telescaunul din Valea Dorului).

    Problema o constituie zapada. Sunt si petice de pamant. Mai multe detalii maine (reveniti cu un comentariu daca intarzii).

    RăspundețiȘtergere
  3. da, pai nu e de mirare. nu a mai nins de 2saptamani. am fost in sinaia 3 zile week. acesta si se schia destul de greu. intre timp s-a mai si incalzit, deci imi inchipui ce-i acum. numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. In Valea Soarelui se schiaza ocolind peticile de iarba (dar se poate schia!)

    In Valea Dorului e ceva mai multa zapada, e bine batuta, asa ca acolo se poate schia ceva mai bine.

    In orice caz, mai trebuie zapada ca sa fie cozi la mijloacele de transport pe cablu.

    RăspundețiȘtergere